Pagina's
(Verplaatsen naar ...)
Startpagina
Snel koken
Receptenindex
Ingrediƫnten A-Z
Schwaben-Eckle
De opzet van deze blog
Over mij
Contact
▼
22 januari 2024
Buchweizentorte: taart van boekweitmeel en hazelnoten uit Zuid-Tirol
›
Een traditioneel gebak, eigenlijk meer 'Kuchen' dan 'Torte' uit een tijd dat noten en boekweit een stuk makkelijker voorha...
2 juni 2023
Rabarber met Skyr en zelfgebakken kruimels
›
Een mooi kruimelmengsel, romige zuivel en die smaak van rabarber zoals alleen rabarber kan smaken. Ik kwam op het idee door Tim Spector, een...
1 opmerking:
15 mei 2023
Dresdner Eierschecke
›
Meestal begin ik een blog met een korte omschrijving - maar in dit geval kreeg ik een keiharde opdracht: als je naar Dresden en de Lausitz g...
9 februari 2022
Langzaam gestoofde bonen
›
Bonen, gestoofd, met veel smaak van het begin tot het eind! Het idee kwam van een Grieks pakje bonen. In mei 2019 waren we op de Peleponne...
1 opmerking:
6 april 2021
Sesamringen
›
Lekkere broodjes voor ontbijt of een ander moment van de dag? Wij zijn momenteel verslingerd aan deze sesamringen. Op veel plekken rond de...
23 december 2020
Chocoladeschuimpjes
›
Een licht schuimpje met een mooie volle chocoladesmaak, bros van buiten, zacht van binnen. Dat hoort in de mix van onze kerstkoekjes. Deze...
20 oktober 2020
Zelfgemaakte vegetarische stukjes van tofu (vegan)
›
Als je tofu in stukjes scheurt en in de oven ongeveer drie kwartier laat bakken en uitdrogen, krijg je een basis voor een vegetarisch stuk...
›
Homepage
Internetversie tonen