tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post8958240743652401112..comments2024-02-02T15:54:00.942+01:00Comments on Eten maken: Snelle poonSophie van Wijnenhttp://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-12471077895833517622015-03-19T21:39:20.788+01:002015-03-19T21:39:20.788+01:00Poon en wijting zijn mijn lievelingsvisjes. Persoo...Poon en wijting zijn mijn lievelingsvisjes. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan en papillote bereiden. Beetje kruid, wat citroen, of met een chermoula. Duurzame vis kopen is idd een moeilijk verhaal aan het worden. Gelukkig kan ik mijn vishandelaar in Yerseke hierin volledig vertrouwen. Lijngevangen zeebaars is daar ook echt lijngevangen. En ondermaatse vis, tja, hij is dan toch al gevangen, dus kan je hem net zo goed opeten.Nellhttps://www.blogger.com/profile/11929783666043846976noreply@blogger.com