tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post8858473946424387940..comments2024-02-02T15:54:00.942+01:00Comments on Eten maken: Ontbijten met havermout - muesliSophie van Wijnenhttp://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-87912157134145129902016-05-12T19:02:27.413+02:002016-05-12T19:02:27.413+02:00Hoi Daphne, nee, wij eten havermout al tientallen ...Hoi Daphne, nee, wij eten havermout al tientallen jaren ongekookt. Havervlokken weken we soms in water vanwege de structuur, die kunnen te hard zijn.Sophie van Wijnenhttps://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-62658565676264378892016-05-12T18:46:39.665+02:002016-05-12T18:46:39.665+02:00Overal lees ik dat havervlokken eerst gekookt moet...Overal lees ik dat havervlokken eerst gekookt moeten worden. Nu heb ik in een 'ik wil gezond eten bui', havervlokken gekocht. Ik koos voor vlokken, juist omdat ik niet van pap houd. Nu begrijp ik uit uw bericht dat het koken van havermout geen vereiste is? <br />Groetjes, DaphneDaphnenoreply@blogger.com