tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post6503471638040189291..comments2024-02-02T15:54:00.942+01:00Comments on Eten maken: Kruidnoten ongemerkt volkorenSophie van Wijnenhttp://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-35470766206562873272014-11-19T15:19:15.261+01:002014-11-19T15:19:15.261+01:00Hoi Vera, ja, als je eenmaal goede kwaliteit volko...Hoi Vera, ja, als je eenmaal goede kwaliteit volkoren meel gevonden hebt dan is het experimenteren een kleine stap.<br /><br />Ik ga zeker ook een keer jouw specerijenmix proberen!<br />Verder wilde ik reageren op jouw peren, zo leuk om ze zo licht te bereiden. Maar het lukte niet om die reactie geplaatst te krijgen. Ik vond die link van de Hungarian Pantry ook zo geweldig leuk.Sophie van Wijnenhttps://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-43605844359500006322014-11-19T10:59:20.419+01:002014-11-19T10:59:20.419+01:00Goed idee omvolkorenmeel te gebruike! Ik heb vorig...Goed idee omvolkorenmeel te gebruike! Ik heb vorig jaar pepernoten met half speltbloem gemaakt (http://www.growntocook.com/?p=3049 ), maar 100% volkoren lijkt me nog beter. Mijn speculaakruidenmix is iets anders (kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, gember, anijs, koriander en een beetje witte peper) maar kardamom erbij lijkt me ook een goed plan voor dit jaar. Bedankt voor de inspiratie!growntocookhttps://www.blogger.com/profile/13162086907442301538noreply@blogger.com