tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post4963093573508757458..comments2024-02-02T15:54:00.942+01:00Comments on Eten maken: Gevuld paasbrood, geïnspireerd door David TanisSophie van Wijnenhttp://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-70700294805363425232014-04-12T09:04:16.167+02:002014-04-12T09:04:16.167+02:00Ja, klinkt goed Nell! Anijs is mild en aanwezig te...Ja, klinkt goed Nell! Anijs is mild en aanwezig tegelijk. Wat mooi zo'n smaakherinnering als die hupkes. Dat één specerij dat kan terughalen.<br />In dit brood mengt de smaak van anijs met de rest. Daar is het ook geschikt voor.Sophie van Wijnenhttps://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-27481804300022360522014-04-11T21:19:34.318+02:002014-04-11T21:19:34.318+02:00Als ik zo eens naar de vulling kijk, kan het niet ...Als ik zo eens naar de vulling kijk, kan het niet anders of dit brood moet wel bijzonder lekker smaken. Ik ben niet van spijs in brood, dus dat laat ik dan gewoon weg, maar daar zal dit brood zeker niet onder lijden. Anijszaad in brood vind ik zó lekker. Doet me denken aan de "hupkes" uit mijn jeugd. Gewijde broodjes met veel anijszaad die je zouden beschermen tegen hondsdolheid ;-)Nellhttps://www.blogger.com/profile/11929783666043846976noreply@blogger.com