tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post2578447820038389910..comments2024-02-02T15:54:00.942+01:00Comments on Eten maken: Eivrije meringuesSophie van Wijnenhttp://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-37805990909973452652015-06-30T09:00:50.845+02:002015-06-30T09:00:50.845+02:00Ja, maf he. Wat mij ook zo fascineert is dat ik ni...Ja, maf he. Wat mij ook zo fascineert is dat ik niet weet wat voor polymeren dit zijn. Het moeten moleculen zijn die verbindingen aangaan waardoor ze luchtbellen kunnen vasthouden. Maar of dat nou eiwitten zijn in dit geval of toch zetmeel, nergens heb ik dat kunnen achterhalen.<br /><br />Iemand heeft ergens dat afgietsel in de mixerkom gegoten inderdaad. Wie o wie!Sophie van Wijnenhttps://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-20688930968662780752015-06-29T22:46:52.443+02:002015-06-29T22:46:52.443+02:00Ik vind dit zo briljant en ik vraag me echt af hoe...Ik vind dit zo briljant en ik vraag me echt af hoe iemand hier op gekomen is. Maaikehttp://theanswerisfood.comnoreply@blogger.com