tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post1380961863221126406..comments2024-02-02T15:54:00.942+01:00Comments on Eten maken: Pasta met hardgekookt ei, mozzarella en peterselieSophie van Wijnenhttp://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-87939722478570708222013-04-03T18:47:27.411+02:002013-04-03T18:47:27.411+02:00Oh wat leuk Sjoukje. En ik zit te denken; als je a...Oh wat leuk Sjoukje. En ik zit te denken; als je ander groen gebruikt omdat je geen peterselie hebt is het toch van een andere orde dan dat je de peterselie weglaat terwijl je hem had liggen. Toch?<br />De intentie, die telt. Dat had meneer Tamimi er niet bijgezegd... :-)<br />En fijn dat het zo in de smaak viel. Benieuwd wat jullie van de peterselievariant vinden.Sophie van Wijnenhttps://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-75946681620329562492013-04-03T18:34:42.716+02:002013-04-03T18:34:42.716+02:00Heerlijk gegeten vandaag! Inderdaad heel verrassen...Heerlijk gegeten vandaag! Inderdaad heel verrassend qua smaak. Ik had helaas geen peterselie (wel ander groens), dus we gaan nog een keer in de herkansing, maar zeker het proberen waard. O, ik zie nu pas op de foto hoe verfijnd je die stukjes ei had gesneden - bij ons waren het wat grotere stukjes maar dat was ook lekker. Dank je wel voor het recept!Sjoukjenoreply@blogger.com