tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post6513002216769187120..comments2024-02-02T15:54:00.942+01:00Comments on Eten maken: BroodpuddingSophie van Wijnenhttp://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-59472218931653421332016-06-01T11:53:16.562+02:002016-06-01T11:53:16.562+02:00Dit maak ik graag met abrikoosjes, geweekt in witt...Dit maak ik graag met abrikoosjes, geweekt in witte wijn met citroenschilletje (verwijderen), witte rum of sinaasappelsap, al naar het jaargetijde.<br /><br />groet<br />MartineAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-45608073286810089052016-02-20T09:50:46.903+01:002016-02-20T09:50:46.903+01:00Ha Inez, wat leuk, en idd, nu heb je dan ook weer ...Ha Inez, wat leuk, en idd, nu heb je dan ook weer een recept waarvoor de oven nodig is. Veel succes!Sophie van Wijnenhttps://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-75745085702751831492016-02-19T18:27:59.620+01:002016-02-19T18:27:59.620+01:00Hoi Sophie, ik heb het recept gevonden zoals je zi...Hoi Sophie, ik heb het recept gevonden zoals je ziet, ik snap het helemaal, ziet er heerlijk uit en ga er dit weekend aan 'werken'. Bedankt en ik laat het je nog weten. Groet Inez.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-49591115086208043142015-08-20T16:52:01.294+02:002015-08-20T16:52:01.294+02:00sorry! Dat staat er niet duidelijk. Ik gebruik all...sorry! Dat staat er niet duidelijk. Ik gebruik alleen het eigeel.Sophie van Wijnenhttps://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-17641900437747683832015-08-20T16:44:20.736+02:002015-08-20T16:44:20.736+02:00Vraagje: gebruik ik nu alleen eigeel voor de custa...Vraagje: gebruik ik nu alleen eigeel voor de custard of toch het hele ei?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-42051789668745076012013-11-30T18:32:48.801+01:002013-11-30T18:32:48.801+01:00Ja Suus - bij guur weer iets lekkers van je resten...Ja Suus - bij guur weer iets lekkers van je resten maken. Da's bijna levenskunst ;-) ...Sophie van Wijnenhttps://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-28579269436234790272013-11-29T15:22:11.449+01:002013-11-29T15:22:11.449+01:00Heeeerlijk een broodpudding. Vooral met dit gure w...Heeeerlijk een broodpudding. Vooral met dit gure weer!<br /><br />Liefs Suus van Food BanditsSuus from Food Banditshttps://www.blogger.com/profile/06778176059231946729noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-40412858079977702492013-11-27T17:23:49.598+01:002013-11-27T17:23:49.598+01:00Eslem, je kunt de rozijnen prima weglaten. Blokjes...Eslem, je kunt de rozijnen prima weglaten. Blokjes appel heb ik al eens geprobeerd, maar ik denk dat ik zonder lekkerder vind. In het kleine potje voor de rozijnenhater zat alleen maar vanille, ook geen citroenschil, en ik moet zeggen dat dat erg lekker was, ik heb een hapje gebietst ;-) . Verdere varianten zijn nog koek- of speculaaskruiden of kaneel, kokos (eventueel niet alleen gedroogde kokos maar ook kokosmelk), krentenbrood (maar die valt dan af), of gember. hmm.. ik zal onderaan het recept nog even een opsomming zetten. Bedankt voor de suggesties dames!Sophie van Wijnenhttps://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-36951427199830544952013-11-27T13:38:25.797+01:002013-11-27T13:38:25.797+01:00Lijkt me erg lekker! Ik hou niet van rozijnen, maa...Lijkt me erg lekker! Ik hou niet van rozijnen, maar kleine blokjes appel erdoor zou misschien ook wel kunnen.Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-56018788880265812462013-11-27T13:20:25.778+01:002013-11-27T13:20:25.778+01:00Hmm, heerlijk! Ik maak dat wel altijd zonder rozij...Hmm, heerlijk! Ik maak dat wel altijd zonder rozijnen :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10513231105837373498noreply@blogger.com