tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post5332439645925778174..comments2024-02-02T15:54:00.942+01:00Comments on Eten maken: Aardappelrisotto met rozemarijn, groene olijven en walnootSophie van Wijnenhttp://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-23616644566298143002014-08-29T10:00:37.480+02:002014-08-29T10:00:37.480+02:00Hoi Sandra, voor rijst-risotto geldt dat niet. Met...Hoi Sandra, voor rijst-risotto geldt dat niet. Met aardappel zou ik het wel aandurven, want aardappelgratin wordt ook vaak opgewarmd. Vermijd wel invriezen, en voeg een paar eetlepels extra water toe als het geheel te droog is geworden door het afkoelen (verdamping).Sophie van Wijnenhttps://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-66727904350762674642014-08-29T09:22:50.717+02:002014-08-29T09:22:50.717+02:00Vraagje : Is het mogelijk om de risotto op voorhan...Vraagje : Is het mogelijk om de risotto op voorhand te bereiden en op te warmen (op lag vuurtje of microgolf) op het moment van opdienen ? <br />Alvast bedankt,<br /><br />Sandra Anonymousnoreply@blogger.com