tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post5320922187154871998..comments2024-02-02T15:54:00.942+01:00Comments on Eten maken: HazelnootrolletjesSophie van Wijnenhttp://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-169345420803069562014-06-28T21:48:00.097+02:002014-06-28T21:48:00.097+02:00Ja, ik vond het meteen interessant Melissa. Ook he...Ja, ik vond het meteen interessant Melissa. Ook het gebruik van mascarpone; daardoor wordt je deeg zout en dat geeft ook meer smaak aan het koekje. Eigenlijk is het een heel modern recept. Hoe kwam je er eigenlijk bij, dat wilde ik nog vragen?Sophie van Wijnenhttps://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-66136991384207674622014-06-28T15:11:55.254+02:002014-06-28T15:11:55.254+02:00Wat leuk dat je voor dit recept heb gekozen. En je...Wat leuk dat je voor dit recept heb gekozen. En je tips voor smaakvariaties zal ik zeker ook eens uitproberen.<br />Nu ik erover nadenk rol ik het deeg altijd uit tussen 2 vellen huishoudfolie. Dan bestrooi ik met het noten-suikermengsel en draai ik het deeg om, zodat de vulling aan de onderkant zit. Op die manier blijft het deeg niet plakken na het snijden, en kun je meteen gaan rollen. Ik vind jouw oplossing ook wel slim.Melissahttp://sunshineinmykitchenblog.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-88172796343615578282014-06-25T19:07:52.646+02:002014-06-25T19:07:52.646+02:00Ja, leuk Nicole! Kijk dus wel even wat je wilt met...Ja, leuk Nicole! Kijk dus wel even wat je wilt met de hoeveelheid suiker, dat maakt nogal uit.Sophie van Wijnenhttps://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-33102696470945580872014-06-25T16:35:02.635+02:002014-06-25T16:35:02.635+02:00Ze zien er heerlijk uit, snel maken dusZe zien er heerlijk uit, snel maken dusAnonymousnoreply@blogger.com