tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post3971372138888942309..comments2024-02-02T15:54:00.942+01:00Comments on Eten maken: Snijbieten-stoofSophie van Wijnenhttp://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-12431524521950710342015-04-20T20:07:50.178+02:002015-04-20T20:07:50.178+02:00Hoi Vera, Marleen en jij hebben ook in de tuin de ...Hoi Vera, Marleen en jij hebben ook in de tuin de nodige overeenkomsten. Allebei zijn jullie met permacultuur bezig, en allebei hebben jullie veel 'eigenheid' in je receptuur. Superleuk!Sophie van Wijnenhttps://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-72587707493570305512015-04-20T18:46:59.037+02:002015-04-20T18:46:59.037+02:00Snijbiet is door moestuinieren een van mijn favori...Snijbiet is door moestuinieren een van mijn favoriete groentes geworden - we plukken nog steeds van de planten die ik in mei vorig jaar heb gezaaid. En toevallig ben ik net een artikel over snijbiet aan het schrijven (voor Tuinseizoen).<br />Dit klinkt inderdaad als een interessante smaakcombinatie. Ik heb ergens nog een potje van Ras el hanout die ik veel te weinig gebruik!growntocookhttps://www.blogger.com/profile/13162086907442301538noreply@blogger.com