tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post1912465263140400926..comments2024-02-02T15:54:00.942+01:00Comments on Eten maken: Rabarbercake met rozemarijn en sinaasappelSophie van Wijnenhttp://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-83224848091364926372016-06-12T20:25:50.899+02:002016-06-12T20:25:50.899+02:00Hihaaa Lydia, wat leuk zeg!
ik heb vandaag nog gea...Hihaaa Lydia, wat leuk zeg!<br />ik heb vandaag nog geaarzeld en toch maar voor de derde keer dit jaar crumble gemaakt. Maar dit deeg is natuurlijk veel en veel lekkerder. Hmpf. Ik zal toch snel nog een keer gaan, want rabarber is bijna voorbij. Bedankt voor de complimenten, want ik had inderdaad flink zitten puzzelen aan die structuur van de cake en aan de manier om de smaken te combineren dat ze allemaal tot hun recht komen.Sophie van Wijnenhttps://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2504448671040089696.post-15626277204724561392016-06-12T20:22:01.903+02:002016-06-12T20:22:01.903+02:00Mensen mensen mensen, wat een cake. Gekozen om ...Mensen mensen mensen, wat een cake. Gekozen om 'eens wat anders' met rabarber te doen en geprikkeld door de combi rozemarijn/sinaasappel. <br />Maar daar bleef het niet bij. De structuur is robuust, maar toch fijn-zacht, niet grof. De smaakcombi van sinaasappel en rozemarijn is bijzonder, de rozemarijn geeft een volle, diepe smaak en de sinaasappel geeft de zoetige achtergrond. En dan de rabarber nog (er bovenop gedaan, hip als ik ben). <br />Tjongejongejonge. Lydianoreply@blogger.com